Thankyou Thankyou Thankyou


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo 

Hello . Nara dah lama tak update blog ni . Sekarang kalau nak update blog sehari satu post . Memang payah . Pepagi je Nara ada time nak buka blog facebook apa semua tu . Makin rindu la . Nak sesuatu dalam satu jam pun susah kot . Status dekat facebook kekosongan hari ni . Huhu .

Okey , kembali ke tajuk asal . Nara nak ucap terima kasih banyak-banyak kepada yang baca fanfics Nara . Fanfics yang paling cikai di dunia ni . Kalau bertanding fanfics dah tau sape yang kalah . Nara la tu . Paling last . HAHA . BM pun tak kuasai sangat . Fanfics pun cikai je la jawabnya . Terima kasih sekali lagi . //terharu . Tak sangka LOL ada orang baca fanfics Nara . Fanfics tu kali ketiga punya . Yang pertama dan yang kedua teruk sangat . Kalau fanfics ketiga takde orang nak baca jugak Nara mungkin akan padam dan tak akan buat lagi . Huhu . Nasiblah . Lemah BM sikit . Kalau rajin Nara akan post secepat mungkin .

FANFICTION

Ppyong




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: