So Long


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo .

Hello friends . Lama sudah Irah tak buka blogger . Sebabnya beberapa kali terjadinya masalah nak on internet . Masalah benar internet ni . Irah hempuk kang rosak terus . Nasib baik masih ada akal yang waras . Dah lama tak buka memang rindu gila nak on facebook , blogger and pape yang berkaitan dengannya . Lagi satu Irah rindu gila nak menatap gambar semua bias-bias Irah . Maklumlah handphone Irah tak boleh nak upload gambar macam tu . Sebab tu boleh gila habis ni . Hampehhh betul ! Facebook lama gila ! Wait for me . HAHA ! K,FINE sekarang Irah dah merepek .

K kelmarin ada murid datang buat pengumuman untuk rumah biru . Sebenarnya Irah langsung tak minat . Tapi minatkan jugak . Dia kata sesiapa nak masuk acara tulis nama . Irah tulis nama nak masuk lari 200 m , lontar peluru dan lontar lembing . Tapi nak masuk acara banyak lagi . Tak puas . Nak lagi . Nak lagi . AAAAAA ._. Cikgu duduk buat aksi menghilangkan diri . Penat Irah cari tau . Grr >.< Irah akan pastikan acara masih ada yang kosong . Irah nak masuk . Nak bagi dapat banyak pingat . //Macamlah boleh . Takpe la . Irah akan cuba . Tak kan putus asa . 

Semua yang memusuhi tolong maafkan Irah . Irah tak suka musuh-musuh .

Please . Jangan buat Irah rasa tenteram . 
Chow
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: