Only for my best friend


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo .

Ya , kawan-kawanku . Video ni khas untuk anda yang telah menjadi kawan Irah dan yang paling penting kawan baik Irah . Dengar dan hayatinya . Followers pun kena dengar juga . Sebabnya followers pun kira kawan juga . Kawan se-blogger . HAHA ! Dengar . Jangan tak dengar . Kalau tak dengar Irah merajuk . 

Satu lagi , hari ni mood Irah spoil gila . Apa pasal ? Oh , ya . Pasal budak sorang ni la . Badan dia kurus-kurus . Wajahnya cerah . Cerah la sangat . Mentang-mentang sudah lawa perasan sendiri Oh ! Irah saja panggil dia mayat hidup sebab dia kurus . Tapi kawan Irah yang sorang ni kantoi-kan pulak . Dia mai la serang Irah bila dah tahu . Dah perangai suka mempengaruhi orang . Bangang gila budak ni .  Tapi yang Irah geram dengan kawan dia yang terlebih marah tu . Parah kawan dia tu . Terlebih menyokong . Padahal tuan badan pun diam lagi . Pergghh ! Tak sedar diri . Lepastu dia perasan sendiri . Nak tau dia kata apa ? Mayat hidup pun cun jugak . Ceh , perasan nak hampehh ! Irah tak suka betul dengan perangai perasan dia . Biarlah . Mengutuk boleh tambah dosa pulak . Biarlah dia dengan geng diorang je tambah dosa . Irah tak mau . Ceh .

BAI .



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: