Miss me ?


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo .

 Hello . Hello . Hari ni ada jugak ketabahan dalam diri Irah untuk menghadapi cabaran ini . K , abaikan pasal tu . Nanti hilang mood Irah yang masih gembira . Tutt . Tutt . Mood marah mai bila cerita benda tu . Tak pasal-pasal kan ? Kot la Irah marah korang pulak . Hehe . Takde la . 

Korang ada tengok Irah punya blog ? Tukar colour kan ? Haaaaa . Kali ni blog Irah temanya colour orange . Entahlah macam mana Irah boleh terfikir buat tema colour tu . Tadi Irah blogwalking kejap . Then , Irah nampak colour orange . Macam menarik je bila buat tema colour tu . Pfftt . Menarik tak ? Kalau tak menarik takpe la kan . Irah memang tak pandai bab-bab menghias mengatur macam korang . Bab menyemak mengotor tu pandai la kot kat Irah ni . HAHA . Memang bengong sikit Irah hari ni kan ? Takpe la kan . Sesuai dengan mood terbaik Irah .

K , tengok kan gif atas tu . Haaaaa . Tu la bias dan merangkap husband Irah . #Apa Irah merepek ? Cehh . Dengar je la celoteh dan merepek meraban Irah ni . Walaupun panjang lebar . K . Husband Irah dia buat bentuk love . Wowww ! Sayangnya dia kat Irah . HAHA . Tak la . Dia sayang dekat semua inspirit dia . Sebab apa ? Sebab setia meminati infinite . Sayangnya diorang dekat fans diorang kan ? Siapa tak tau . 

Tadi Irah main tukar-tukar novel . Irah bagi novel bertajuk kampung girl . Then , dia bagi Irah novel yang bertajuk akhirnya aku kahwin . Betapa dia ingin kahwin . Hehe . Merepek sudah . Nak baca cepat macam diorang tunggu Irah free sangat-sangat . Kalau dah duduk depan laptop lambat lagi nak baca . Tunggu je la kau tuan novel ni . Boleh jadi seminggu baca novel ni . Hehe . Takpe-takpe . Sabar itu sebahagian daripada iman . Tak larat menaip . Jadi ?

Sayonara 


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: