I'm Weak with all this


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo 

Hoi ._. Hari ni memang mood Irah berkecai kerana dia . Lagi-lagi Irah cuti . Datang bulan katakan . Memang HOT terus la bila ada orang cari gaduh . Dulu Irah malas nak balas cakap dengan dia , kali ni ya ! Irah memang tak tahan dengan kerenah dia . Direct . Tuduh melulu . Masalah baru sikit dah cari gaduh . Irah memang tak suka orang macam ni . Orang macam ni la yang suka cari pasal . 

Mula-mula Irah boleh hormat dia sebagai kawan . Ramai orang kelas dengan Irah atau dekat dengan Irah tak suka kawan dengan orang kelas bawah . Tapi Irah kawan . Irah sedar , Irah pun bukan pandai sangat . Biasa-biasa je . Buat apa la nak berlagak . Takde faedah pun . Kalau pandai tak hormat orang tua baik tak payah . Hanya menyakitkan saja . Ni kalau tak pandai macam mana pulak ? Takkan tak pandai pun tak reti-reti hormat orang kot ? ! Irah memang nak marah je dia . Nak maki-maki je dia . Tapi Irah masih bertahan . Nasib diri .

Tadi memang Irah emo sangat . Irah menangis sebab dia buat lagi . Kali pertama masa pagi . Irah nangis jugak . Tapi masih boleh ditahan . Kali kedua masa rehat . Kali kedua Irah nangis gila-gila la . Irah dah tak mampu nak tahan . Dalam kelas pulak tu . Dah surut nangis tu Irah malu sebab nangis depan diorang . Hehe . Apa boleh buat kalau tak dapat tahan ? Kalau dia buat lagi macam tu , Irah akan terus jumpa cikgu . Irah dah tak mampu . Irah dah lemah , jadi lebih baik laporkan sebelum jadi lebih teruk . Minta maaf pun tak guna . Kepala dia macam batu . Aduh ! Terseksa Irah saat ini .

BAI 


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: