He cannot understand me !


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo .

Irah lama tak update blog ni . Nampaknya bakal bersawang-sawanglah blog ni ye . Tanpa pembaca . Tanpa stalkers . Tanpa tuan blog . Hehe . AAAAAAAAAAA ._. Selama tak online tu betapa Irah rindunya nak tengok gambar kesemua bias Irah . Parah bebeno . Irah rindu nak tengok Kim Myung Soo yang pastinya kekal sebagai my husband . My engage Irah ialah L.Joe . Tengok ._. Irah dah change sape engage Irah . Curangnya Irah . Hehe . Sape tak kenal ? Boyfriend Irah kekal seperti biasa .  Sape lagi kalau bukan Lee Teuk . Dialah yang kekal pun sebagai bias Irah . Huhu ! Yang lain-lain tu rahsialah . 

Kembali kepada tajuk asal . Dah menyimpang jauh bebeno . Memang tak boleh blah betul . Irah sekarang keliru sangat . Ala ._. Irah tak mengaku langsung Irah suka dia . Parah . Dia terlebih perasan . Bangang . Irah cuma nak kepastian . Tapi lain yang jadi . Budak tu terlebih perasan . Dia tak tau peribadi Irah laju je maki orang . #Walaupun kawan yang tolong ngaku . Irah tahu la dia tu pengecut nak hampehhh ! Tak reti nak mengaku , tapi kawan yang tolong ngaku . Kawan yang terlebih perasan . Mulut cabul lagi kawan dia . Nasib baik Irah jenis sabar habis sabar . HUH !  Nasiblah yang kawan dengan dia tu . Telinga habis rosak . Tak paham sudah la . Pulon . Kalut pulak tu . Parah betul perangai kawan dia . Dia pun sama je . AAAAAAAAAAAAAAA ._. Pegi la bangang ! 

K,takpe . abaikan yang atas tu . Irah benci bila fikirkan benda tu . Biarlah dia dapat apa yang setimpal dengannya . Kita tak boleh nak agak . Irah pun mana suka main dendam-dendam ni . Nanti hati rosak tau . Takmau belajar dendam-dendam ni . Irah ni senang maafkan orang walaupun Irah tak salah . Dia salah . Dia yang susah maafkan orang . Yang tu memang tak ingat tuhan . Dah la . Makin buruk pulak mengata satgi . 

Sayonara~


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: