Exam Week


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo

Hello . Minggu ni Nara exam . Memang penat . Otak serupa nak meletup pun ada . Pening-pening kepala pula datang . Macam nak demam . Aduh ! Jangan la demam . Periksa minggu ni je . Minggu depan cuti . Hooraayyyyyyy ! Rehatkan minda dan juga badan . Enak bangat . Dah mula cakap bahasa indon . Hehe . 

Minggu ni juga bermula la ulat buku Nara . HAHA . Baca macam tak masuk otak ja kadang-kadang tu . Tension gila . Bukan tension dan terus gila okay ? ! Kaki bengkak masih tak hilang-hilang . Kaki sakit balik . Rasa macam nak menangis ja . Bila jalan jadi macam lambat . Last-last kena tinggal kat belakang . Memang rasa nak hentak-hentak je kaki ni . Nasib baik tak buat lagi . Alamatnya tak jalan dah nanti . Hehe .



BAI


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: