U-Kiss Siap Comeback Bulan April!


Kapanlagi.com - Setelah menyelesaikan promo untuk album kedua mereka,NEVERLAND  di Korea, U-Kiss  terbang ke Jepun untuk pelancongan dan melakukan promosi untuk single Forbidden Love . Kini mereka telah menyelesaikan tur mereka di Jepun dan dijadualkan akan kembali lagi melakukan aktiviti di Korea.
Pada tarikh 27 Mac, NH Media mengeluarkan berita bahawa U-Kiss  saat ini telah memilih lebih dari 100 lagu di Korea. Mereka juga mengatakan bahawa saat ini mereka tinggal menentukan title track  yang tepat. "Kami perlu berhati-hati (memilih title track ) kerana harapan para peminat pasti sangat tinggi saat ini, "ungkap wakil NH Media.
Ia juga mendedahkan, "Setelah menyelesaikan pelancongan di Jepun dan negara-negara lain, U-Kiss  telah menerima banyak permintaan untuk fan meeting. Populariti mereka sebagai kumpulan Hallyu Wave  semakin meningkat.
Para member U-Kiss  mendedahkan, "Sampai saat ini kami belum memberikan cinta yang cukup untuk para penggemar (KissMe) di Korea kerana aktiviti antarabangsa kami. Dengan sungguh-sungguh kami menantikan untuk comeback di Korea dan cuba menjadi yang terbaik.
Member U-Kiss , Hoon dan Dongho  saat ini tengah sibuk mempersiapkan lakonan dalam drama Holyland yang akan mula ditayangkan pada bulan April pada tarikh 28. U-Kiss  akan memulakan comeback mereka pada pertengahan bulan April. Apakah kalian sudah tak sabar menantikan comeback mereka? 
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: