Post Terakhir .


Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo .

Hyep korang ! Hari ini hari terakhir Irah post . [kurang pasti] Bukan nak delete blog pun . Cuma tak post sehingga peksa pertengahan tahun ni je . Post kejap bila abes peksa pertengahan tahun tu . Buka jap je pun . -.- Facebook and Twitter pun sama jugak . Ala . Bosan jugak sebenarnya . Tapi demi kebaikan Irah . Ini keputusan Irah bukan kehendak mak and abah tau . Jangan sesekali salah sangka . ;D

Irah buat semua ni ada sebab jugak . Peksa Irah kali ni teruk gila-gila ! HAHA ! Baru first time dapat seteruk ni . Tahun lepas taklah teruk sangat . Mungkin sebab Irah lalai kot . Study pun malas -.- Kali ni kena lebih rajinlah . Tak nak dapat teruk dah . Takut . Tak mau turun kelas . Malu nanti >,< Dapat nombor dahlah 21 dalam kelas . Teruknya . Dalam keseluruhan 66/3-- . Tak tau semuanya berapaa -.- Tak mau dapat macam ni dah . Nanti nak mintak tuisyen lah . HHAAAAA ! Harus ! Kalau tak teruklah peksa nanti . OHHH ! TIDAAAKKKK ! Wajib persediaan . 

Kali ni Irah takkan lalai lagi . Irah akan cuba sedaya upaya Irah untuk maju ke hadapan . Irah akan terus berusaha . Jangan lalai .. Jangan lalai .. KPOP pastinya tak akan dilupakan . Hehe . Download lagu KPOP banyak-banyak supaya boleh dengar lagi . Gambar pun akan disimpan . Tu pun kalau memory card tak penuh . Memory card 1gb je pun -.- Penuh jugak nanti . HAHA . K,BAI ! :D



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: