Etude: Taemin Cuba Cium Sandara?

Assalamualaikum dan Annyeonghaseyo.

Etude: Taemin Cuba Cium Sandara?

Kapanlagi.com - Sebelumnya pernah diberitakan bahawa brand kosmetik terkemuka Etude House menggandeng boyband dan girlband terkenal Korea untuk menjadi bintang iklan dan ikon produk mereka tahun ini. Setelah bahagian pertama dan kedua muncul, kali ini bahagian kedua dari video berjudul Kiss Note ini telah dikeluarkan dengan Sandara Park 2NE1 dan TaeminSHINee sebagai bintangnya.
Setelah merilis pelbagai teaser dan hasil pemotretan dengan SHINee dan Sandara Park2NE1 , beberapa waktu yang lalu Etude telah mengeluarkan bahagian pertama Kiss Noteyang memaparkan Jonghyun, serta bahagian kedua yang memaparkan Key.
Video bahagian tiga kali ini berjudul The story of Orange color lips is falling in Exciting Love . Dengan tajuk yang pasti membuat para Shawol dan Blackjacks penasaran ini, video Kiss Note Etude bahagian ketiga ini berjaya meraih angka viewer yang cukup tinggi di youtube.
Dalam video tersebut, target Kiss Note Sandara Park selanjutnya adalah member termuda SHINee , Taemin yang berperanan sebagai pengantar kopi yang tampan. Seperti pada bahagian pertama dan kedua, video ini menceritakan tentang Sandara yang melamun dan kemudian menulis nama Taemin di dalam buku catatannya dengan sebuah lipstik.
Video bahagian ketiga ini dinilai cukup kreatif kerana memaparkan twist ending yang sangat lucu. Saat Sandara menunggu Taemin yang perlahan-lahan menghampiri untuk menciumnya, sebuah gangguan datang dan menyebabkan ciuman Taemin berpindah target.
Penasaran dengan videonya? Saksikan di bawah ini!Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: