L. Joe Ajak Sohyun Pacaran

Assalam|Annyeong|Hello.

L. Joe Ajak Sohyun Pacaran

Kapanlagi.com - Minggu lalu, maknae (ahli termuda) dari 4minute , Sohyun memuat foto bersama L. Joe dari Teen Top . Gambar tersebut diambil ketika mereka tengah syuting music video Crazy . Akibatnya beberapa orang spekulasi bahawa mereka memang tengah berpacaran kerana kedua-duanya kelihatan begitu selesa ketika duduk berdampingan.
Namun misteri di balik gambar tersebut terjawab sudah, di mana Sohyun ternyata menolak kenyataan cinta dari L. Joe yang mengatakan perasaannya di depan teman-temannya. Namun tentu semua itu hanya sebahagian daripada music video terbaru Teen Top . Akhirnya Sohyun pun menerima perasaan L. Joe dan menyebut lelaki tersebutbabo (bodoh) kerana meminta dirinya menjadi pacar di depan teman-temannya.
Seperti dikeluarkan oleh Allkpop, pasca perilisan music video tersebut, L. Joe memuat foto dengan Sohyun di twitter dengan caption. "Babo ~. Apakah kamu mahu jadi pacarku? "
Tweet tersebut pun akan mendapat komentar dari para fans. "Aku tahu itu hanya candaan, tapi ...!"," Selamat kalian telah comeback," dan "Kamu berdua sangat cute ketika bersama," tulis mereka.
Hye korang ! Ini post diambil dekat kapan lagi.Irah baru post je ni.Jom pergi baca fanfic Irah.>>> Fanfic


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: