Komik Mahkota Putera 2



Category:Love
Date:November 2011
Language:Malay
ISBN:9789675217746
Page:190
Print:Black and White
Price:RM7.50 (Peninsular Malaysia)
RM8.50 (Sabah)
RM8.50 (Sarawak)

Sinopsis :
-Si gadis Oto yang menyimpan hati pada Jin telah menjejakkan kakinya ke rumah ibu bapa Jin. Setibanya di sana, rumah Jin tu kelihatan seperti rumah yakuza! Jin yang lari dari rumah telah dikurung oleh ibunya. Dengan bantuan Oto dan kawan lain entah macam mana Jin dapat jugak lepaskan diri. Dalam perjalanan balik hostel bersama, diorang dihalang pulak oleh Senri yang meluahkan cinta kat Jin. Jin pulak tengah bergurau ke masa dia cakap dah ada pompuan disukai selama ni sejak lama dulu...?!

p/s : kalau nak beli sila ke laman web Gempak Starz

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: