Ini blog yang saya suka masuk ! :)

Ini blog pertama yang saya suka masuk ! :

Lyssa Faizureen 






!    ✿LYSSA FAIZUREEN✿   !
Saia suka sgt masuk blog ni sbab byk tutorial ! Kalau korang cntekkan blog bley la korang pegi blog Akak Lyssa.Akak Lyssa byk sgt tutorial untuk mencntekkan blog.Jgn lupa singgah blog ini.Korang singgah skali pasti ary-2 pegi ! ;)

Ini blog yang kedua saia suke pegi ! :

Apit 




FizGraphic Dot Com
Haaa ! Ini yg kedua ! Nak tau x sbab pew saia skew pegi blog ni ? Saia skew pegi blog ni sbab blog ini pown byk tutorial.Lagi pown dy byk bagi freebies doodle & mcm-2 lagi ! Saia skew sgt sbab Abg Apit ni pemurah orgnya ! Jadi korang follow la Abg Apit....Pasti x rugi....Hek-3 ! :D

Blog yang ketiga saia skew pegi ! :

NellyQyuhyun 


!  ✿NELLYQYUHYUN✿  !
Ini yg ketiga pulak...Saia skew sgt blog ni.Nak tau sbab pew saia skew ? Sbabnya blog ni jenis KPOP & dy byk bagi maklumat tentang KPOP ! Walau pown x bagi tutorial saia x kesah pown asalkan blog tu jenis peramah , byk tutorial , byk maklumat tentang sesuatu & menarik ! :)

Inilah antaranya.....Korang follow lah ye blog yg saia tunjuk pasti x rugi klau korang follow ! Jadi mari rmai-2 follow blog tu.Yg laen-2 tu bkn x mnt cuma mungkin adew sesuatu yg x menarik perhatian saia.....Ok la...Bye ! Assalamualaikum.
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: