Ƨακιт тαʋ κɛиα cʋcʋκ...ғσям 1 σиℓʏ... ;)

Hye all!!!hari ni aq nk cerita psl aq kena cucuk HPV...sakit jgk lps kena cucuk tu...rase mcm kena gigit semut jee ta0... ;) ...kakak aq kata lepas kena cucuk jgn gerak...tapi aq gerak jgk...lepas kena cucuk aq pegi kawad pulak...balik2 kawad tu sakit tr0s tgn kiri aq...huh!...bilalah nk hilang...org lain dh hilang sakit aq x hilang sakit lagi... :'( ...aq nak gerak pun susah dh skrg ni...bulan 5 kena cucuk HPV lagi...bulan 7 atau 10 kot nurse kata kena cucuk HPV lagi...lepas tu aq x gerak dah...hahax... ;) ...cucuk HPV ni khas untuk form 1 jee ta0...jadi kpd 12 tahun 2011 sila bersedia yee ta0n dpn...hehehe...:))
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: