ιиι иκ тʋиʝʋκ вℓσɢ ρɛмιиαт κσяɛα... ;)

hye all ! ni aq nk tunjuk blog aq sbnrnya..ni blog aq ira love korea .ini khas untuk peminat korea ya...spe yg x mnt  x pyhlah ms0k..tak0t x suka apa yg ada dlm tu pulak..spe yg x mnt korea bleh mas0k bl0g tapi x wajib ya ! tapi kla0 mas0k follow lah skali..jgn lupa tu..sentiasa ingat dlm kepala otak tu..hehe..ini aje yg aq nk bg ta0..k..bye all..be enjoy with my new post !
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

ρɛиαт..ρɛиαт..ρɛиαт..

hye all ! aq skrg sibuk dh kan..hari selasa ni ada persembahan team kawad sekolah pulak..dah larr baju pengakap lengkap x beli lagi..mcm mne lah nk lawan ni..nasib baik aq cuma kawad simpanan je.. ;) ..tapi hari sabtu 23/4/2011 ada sukantara..rumah laksamana (merah) jd johan..tu yg best tu..yg paling best aq lari 100 meter dpt no.1..sy0k giler.. ;) ..terbaik!! huhu..k lah bye2..nanti aq post lagi ye.. ;)
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Ƨακιт тαʋ κɛиα cʋcʋκ...ғσям 1 σиℓʏ... ;)

Hye all!!!hari ni aq nk cerita psl aq kena cucuk HPV...sakit jgk lps kena cucuk tu...rase mcm kena gigit semut jee ta0... ;) ...kakak aq kata lepas kena cucuk jgn gerak...tapi aq gerak jgk...lepas kena cucuk aq pegi kawad pulak...balik2 kawad tu sakit tr0s tgn kiri aq...huh!...bilalah nk hilang...org lain dh hilang sakit aq x hilang sakit lagi... :'( ...aq nak gerak pun susah dh skrg ni...bulan 5 kena cucuk HPV lagi...bulan 7 atau 10 kot nurse kata kena cucuk HPV lagi...lepas tu aq x gerak dah...hahax... ;) ...cucuk HPV ni khas untuk form 1 jee ta0...jadi kpd 12 tahun 2011 sila bersedia yee ta0n dpn...hehehe...:))
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Lama Gak aQ x Buka Blog Ni... ;)

Hye kwn2...lama dh aq x buka blog ni.. :( ...sorrylah...skrg aq sibuk dh...aq ada latihan kwd skrg ni...ewmm...aq ada kwd hari ahad,isnin,rabu & khamis.hari2 aq kna stayback...nk wat mcm mne...dh nasib aq kan...ewmm...klau nk balik umah nanti x mai dh lah aq...spe lah mau ambik aq pi sklh balik...balik tu adalah...hahax...aq ni ahli pengakap n ahli kawad sekolah...hari ni pun ada gak kawad...syok!...hari ni bleh wat kawad informasi...huhu...mmg terbaik!...hahax...k..lah...smpai sini je post aq ye.... :))
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment