Contest Blog Paling Sweet


السلام عليكم

Heyyo . hek hek , I'M ONLINE ( AGAIN )  yes , contest again huff , dah lama tak join contest cam gini . tak pa sebagai good spirit untuk ujian esok ! mwahaha . kira contest dalam bulan ni la . ni mesti ainaa join sebab kak meira and kak hanis dah macam kakak i you know okey , ni syarat nye  



SYARAT CONTEST

Follow blog Hanis, MizzMia and AWAN untuk korang senang update dengan kitorang. Kalau tak nak its okay
Buat entri pasal contest nie. Ambil banner and link kan terus melalui banner tu.
Warga Malaysia! Jantina: boys and girls boleh
Contest akan terbatal secara serta-merta jika kurang daripada 5 bloggers.
Tarikh tutup 1 April. 50 bloggers sahaja.
Tag 3 orang bloggers and pastikan mereka tahu mereka di-tag.
Letak URL entri tersebut di kotak komen
X kesahlaa belog korg tuyh black atau x (cam belog AWAN) asalkan aderk perisa sweet like sugar!;)
1st: Banner (dibincang dengan pemenang nanti)
2nd: Tab Shoutbox/ Background Ajax Shoutbox (pilih salah satu)
3rd: Cursor Comel (dibincang dengan pemenang nanti)
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: