Kcian kat Rashid... :'(

Smlm rashid wat miss call kat aq...lepas dia wat miss call aq pun call lah dia...aq terkejut bila tau yg rashid dok kat hospital...dia kata kaki retak sbab bila lari berpagar....dia jatuh lepas kna pagar tu...mmg aq pun terkejut sgt2...aq hrp kaki dia cpt sembuh...korang yg baca bnda ni doakanlah supaya rashid cpt sembuh...aq hrp korang x salah sangka psl aq dgn rashid ni....aq dgn rashid cuma kwn je...pastu pukul 1 lebih aq call dia lagi...aq tnya khabar dia lah...dia ckp ptg ni dia bleh kluar hospital dah...bersyukur aq karna rashid dah bleh kluar hospital...dia ckp kaki oklah skit...aq pun gembiralah karna keadaan rashid dah ok kan....aq ckp hari nak gi sklh ke tidak...dia ckp pegi...aq ckp lah nanti menyusahkan org apa pulak yg terjadi...kan...kan....dia ckp x pyhlah risau sgt tentang tu...aq pun xpe lah...mls lah nak ckp byk2 sbab kluarga dia ada sebelah dia je...hehe...then dia ltklah fon...

                                               AQ HARAP KAMU AKAN SIHAT
                                  AQ AKAN DOAKAN SUPAYA KAMU SEMAKIN
                           SIHAT.WALAUPUN AQ BKN GF ATAU SAUDARA-
                       MARAMU TAPI AQ AKAN SELALU MENGINGATIMU.
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: