MY GIRL KOREAN DRAMA EP1-1 ENGLISH SUB


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Kcian kat Rashid... :'(

Smlm rashid wat miss call kat aq...lepas dia wat miss call aq pun call lah dia...aq terkejut bila tau yg rashid dok kat hospital...dia kata kaki retak sbab bila lari berpagar....dia jatuh lepas kna pagar tu...mmg aq pun terkejut sgt2...aq hrp kaki dia cpt sembuh...korang yg baca bnda ni doakanlah supaya rashid cpt sembuh...aq hrp korang x salah sangka psl aq dgn rashid ni....aq dgn rashid cuma kwn je...pastu pukul 1 lebih aq call dia lagi...aq tnya khabar dia lah...dia ckp ptg ni dia bleh kluar hospital dah...bersyukur aq karna rashid dah bleh kluar hospital...dia ckp kaki oklah skit...aq pun gembiralah karna keadaan rashid dah ok kan....aq ckp hari nak gi sklh ke tidak...dia ckp pegi...aq ckp lah nanti menyusahkan org apa pulak yg terjadi...kan...kan....dia ckp x pyhlah risau sgt tentang tu...aq pun xpe lah...mls lah nak ckp byk2 sbab kluarga dia ada sebelah dia je...hehe...then dia ltklah fon...

                                               AQ HARAP KAMU AKAN SIHAT
                                  AQ AKAN DOAKAN SUPAYA KAMU SEMAKIN
                           SIHAT.WALAUPUN AQ BKN GF ATAU SAUDARA-
                       MARAMU TAPI AQ AKAN SELALU MENGINGATIMU.
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

s0n0knya smlm....

Masa Hari Khamis tu syok sgt sbab aq bleh jumpa SYAZA SYAFIQAH.Dia tu kwn sklh lama aq...aq cerita lah skit masa mula2 aq bleh jumpa dia...masa tu kan bf dia yg suruh aq jumpa SYAZA SYAFIQAH untuk bagi salam sbab ayah syaza kan ada...aq jwblah mne aq tau umah SYAZA SYAFIQAH.last2 diorang tunjukkanlah aq mne umah syaza...aq ingat beberapa org je ikut gi umah syaza rupa-rupanya ramai sgt yg ikut gi umah syaza....dahlah aq sorang je pompuan yg ikut gi umah syaza...huhu...mmg syok gler...hahax...pastu aq bagilah salam kat tuan umah syaza...then ayah syaza kluar...aq pun getarlah skit coz aq mne knal ayah syaza tapi aq wat2 selamba mcm x takutlah dgn ayah syaza...pastu ayah syaza kluar kata yg syaza tido...aq x ckp apa2 pun ayah syaza dah gi panggil syaza...then syaza kluar...yg aq nak tergelaknya dia kluar mcm tu je...mcm dgn rambut yg sikat...adoi...apalagi aq pun tergelaklah...hahahax....tapi aq kcian arr kat syaza sbab smlm dia nangis sbabkan bf dia tu mcm dah berubah...bf dia yg ajak gi sklh pastu dia mcm x lyn syaza pun...dia byk citer kat aq psl bf dia...dia kata dulu bf dia xlah mcm tu...contohnya x nakal mcm skrg ni...huh!...mmg aq pun grm jgk dgn perangai bf syaza...sabolah syaza oii...mmg byk halangan bila bercinta...mcm pakar lakk aq ni kan...hahahax....smlm mmg syoklah syaza ajak aq jln dkt hujan tu tapi aq acuh x acuh sbab aq tk0t dmam...then balik mlm tu aq x laratlah dok melawak dgn syaza,islah,???(x tau nama) dan lain2lah...balik2 tu aq gi mandi pastu aq gi lah wat keja sklh...aq wat keja sklh sikit je...hehe...pastu aq dok atas nak rehat2 jap...pastu mata aq ngant0k sgt...then aq gi tandas nak basuh kaki...pastu aq tr0s tertido...mmg aq ngant0k gler mlm tu... :))
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Hari Ni Sye Bosanlah...



Hari ni aq bosanlah...aq x dpt pekena azharul lah yg buat aq bosan sgt2...huh!...masa rehat aq gi lah klas 1c...aq tunggu smpai klas 1c habis blajar...aq getarlah nak gi jumpa ISLAH...ntahlah sbab apa...huhu...pastu kwn aq gi tandas plak padahal yg aq ni byk keja sklh nak kena gi buat kat perpustakaan...mmg aq x suka bila byk keja sklh...huh!...pastu aq gi lah mundar-mandir antara 1c dgn tandas perempuan sbab aq ni takut skit nak ckp dgn azharul...hehe...pastu aq beranikan diri gi tnya kat azharul...adoi...grm gila aq dgn azharul sbab aq tnya mne islah...azharul mcm2 lah...pastu aq lari turun bwh tr0s gi perpustakaan...adoi...dahlah kwn2 aq dok blkg aq je...mamp0s jelah di0rang nak kata apa2 pun... :P


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Aq Marah Sgt2 Dgn Laki Ni



Hari rabu aq terserempak dgn azharul kat DFC.Aq bengang sgt dgn dia sbab dia mintak topup rm10 kat aq...mne taknya...dia bknnya adik-beradik aq nak mintak bnda mcm tu...dia bknnya bf aq nak mintak bnda mcm tu...lantak pi lahh kat kau...aq x kan bagi walau sesen duit aq untuk kau pinjam... :P
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

KoMeNlAh JgK kAt SiNi... :D



spe mnt c.n blue sila komen skali...jgn lupa... ;)
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

KoMeN tAu... :)



spe2 mnt shinee sila komen tau!jgn lupa tau nak komen untuk gbr ni... :) :D
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Aq Peminat Super Junior No.1 Pnya!



Spe mnt super junior sila komen kt sini ye.... :)
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

SeDiHlAh Aq NaNtI... ;(

Tarikh 15 mac 2011 aq x leh men fb dah...x s0n0klah nanti sbab aq x jumpa kwn lama yg tlah aq tggalkan...sungguh terseksalah...kan...kan...huh!mcm mne ni nak tenang klau fb dah x leh on9...tapi x pe arr...aq ok lagi...hehe... :P
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment




Syarat-syaratnya

.Mesti follow blog nih , kalau tak , automatik terkeluar .
.Tulis entry pasal contest nih di blog anda.
.Tak ada blog ? tak boleh masuk.
.Dah masuk contest nih , mesti kena hantar comment .
.Hantar dekat comment nama anda dan url blog.
.Kalau contest kurang dari 5 orang , contest akan dibatalkan.
.Contest ini bermula pada 1 Februari 2011 hingga 1 Jun 2011 .
.Masa yang diberi agak lama untuk lawakan blog anda .


Hadiahnya
Akan diberitahu bila dah siap nanti .


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

NaPe Aq X lEh LuPaKaN fAwWaZ...

Aq terseksa tau x...aq asyik terpikirkan dia...nape aq x leh lupakan fawwaz...bkn aq dah ptus dgn fawwaz ke???apsal aq asyik terpikirkan fawwaz...nape aq x leh lupakan fawwaz....huh!menyakitkan hati aq je...dah larr x setia....huh!tapi aq masih mencintai fawwaz...nape aq rasa mcm rindukan fawwaz...baru tadi je fawwaz wat miss call...sbnrnya fawwaz call aq,tapi aq x jwb...adoiyai...nape mcm ni lakk...haish...dah arr...smpai sini jelah post aq...bye smua... :) :P :D
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

MeNyEsAlNyA aQ...

Menyesal aq berkwn dgn org yg mcm ni...aq ingat dia ni baik sgt...huh!...sungguh menyakitkan untuk diceritakan...dia ni sme je mcm azharul...rashid suka sgt tipu aq...ntahlah mcm mne aq bleh termnt untuk kwn dgn rashid...hmmm...mcm mne aq nak thn rasa yg sungguh menyakitkan ini...sbabkan bnda ni x diketahui org lain...nasiblah aq...hahax...sbab nanti org slh sngka plak...huh!...

AMINUR RASHID PENIPU!AQ MENYESAL BERKWN DGN ORG YG MCM KAU!BOLEH X KAU JADI ORG YG JUJUR PADA AQ ATAU DIRI SENDIRI!
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

LiRiK lAgU aIsHiTeRu ~ ZaViLliA bAnD

Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
Saat ku harus bersabar dan trus bersabar
Menantikan kehadiran dirimu
Entah sampai kapan aku harus menunggu

Sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
Hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
Kadang kuberpikir cari penggantimu
Saat kau jauh disana
[*]
Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Bila kau rindu pejamkan matamu
Dan rasakan a a a aku

[**]
Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetiaan ini
Pada ketulusan a a ai aishiteru

Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
Entah penantianku takkan sia-sia
Dan berikan satu jawaban pasti
Entah sampai kapan aku harus bertahan


Saat kau jauh disana rasa cemburu
Merasuk kedalam pikiranku melayang
Tak tentu arah tentang dirimu
Apakah sama yang kau rasakan

Back to [*][**]
Satu sendiri pikiran melayang terbang
Perasaan resah gelisah
Jalani kenyataan hidup tanpa gairah
O…wu..wo..o..


Lupakan segala obsesi dan ambisimu
Akhiri semuanya cukup sampai disini
Dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
Kumohon kau kembali

Kimita tuokukitemo
Kiminoi shuaguaratala
Shiniteruyo shiniteruyo


Back to [*][**]
Wo wo wo..
Wo wo wo..a a ai aishiteru
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

JgN sLh SnGkA yE...

Bnda ni dlm fb..ada org nmanya mohd syafiq danial..ntahlah mcm mne dia bleh wat perhubungan dgn aq...huh!...grm!...tapi x pe...nasib baik aq ni sporting gak...hahax...aq pun sahlah perhubungan tu...hmmm....gilalah aq ni...mcm mne aq bleh sah bnda tu...kan dah kna ejek ada pakwe... :'( x suka2 bila kna ejek mcm tu...nak nangis lah ni...aq dahlah hampir menyesal kpel dgn fawwaz...skrg nak suruh kpel apatah lgi...lgi menyakitkan hati...sakit hati aq bila kpel dgn owg yg x setia....huh!...dah arr...post aq smpai sini jelah...bye... :D
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

sKrG aQ sInGle...!!!

Best gak jd single...x perlu fikir psl diorang lgi...bila fikir psl diorang wat sakit kepala je lah... :P hahax...aq x nak dah pikir psl cinta...karna aq dah x larat dah...dia wat aq x fokus dgn pelajaran tau x!!!ish3...gler tau x....dah arr...smpai sini je post aq....bubye all...moga2 bahagia di sana...
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

!x syok plak bila cuti!

Rindunya kt sklh...bila cuti x dpt jumpa kwn2 aq...gler2 rindu aq kt kwn aq...terutamanya nur qurratu aini,nur aini dan siti zawani...sbab mereka smua sklh lain....susah sgt nak jumpa mereka smua......:'( aq rindu gak kt mardhiah...kan...kan...hahax...huhu....bestnya....klau dpt gi sklh kan...hmmm...oklah...smpai sini sje aq tlis.... :P...bye...salam...
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

aq rindu samaa fawwaz!!!

Aq rindu sgt kt fawwaz...smpai x tertahan rindu ini... :'( bila fawwaz nak call aq...bila fawwaz nak msj dgn aq...rindu gler2!!!fawwaz....siti rindu sgt kt fawwaz...bila fawwaz nak blik dr asrama...siti rindu sgt ni...siti x sanggup menahan rindulah....fawwaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!siti rindu sgt ni....bila fawwaz nak blik dr asrama...bila...bila....hati ini x dpt menahan rasa rindu padamu fawwaz....hmmm....setakat ni sje aq tlis k....bye.....
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment