tension!!!!!!!!!!!!!!!

Aq kol fawwaz x angkat.byk kli dah...tension sgt2!!!!!!!!!!!smlm aq kol dia,dia jwb tapi bila aq ckp hello dia tutup tlfn blik :'( sedihnya aq...........aq tringin nak ckp dgn fawwaz tapi dia mcm x suka je.yg aq hairan bleh dia mitak kpel kat aq.bila aq kol dia mcm x nak kwn dgn aq je mcm mne aq x skit ati!!!hmm...ari ni aq gi sklh tapi x de mood langsung.......grr!!!benci aq klau trus mcm ni..........aq benci kau fawwaz klau kau trus wat aq mcm ni...pdn muka smlam aq mitak ptus.aq x thn nak skit ati yg kau wat kat aq :'( bubye fawwaz!!!!!!!!!!!aq dah ptus dgn kau!!!!!!!!!!smsa kau mitak kpel blik aq x de perasaan apa2 dah pd kau..........bye...........aq dah x nak rasa kesakitan yg memedihkan ati aq.aq x nak bnda ni menganggu aq pnya pelajaran...aq x nak pmr 2013 aq ada gagal........bye fawwaz........bye sume........ <3 u all
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 comment: