Terlalu Menyakitkan Buat aQ....

Aq skit hati t0l dgn sorang budax ni....x de lah...masa blik,aq nak tlfn rashid,aq nak tnya yg psl azharul x dtg sklh...tapi tlfn rosak plak...hmmm...bila aq pusing blkg aq nampak kwn azharul jadi aq tnyalah kwn azharul:

aq:azharul mai sklh x???
kwn:x...rindu kt azharul ke????
aq:mne ada....

grm sgt aq dgn kwn dia...mne ada aq kpel dgn azharul!!!!bila masa lakk aq sukakan azharul...ish3....pning kpala aq klau mcm ni lah jadinya...aq taulah aq gado dgn azharul...tapi ada lah sbabnya...owg len x pyh tau...sbab ini aktiviti sulit diantara aq,rashid dgn azharul...hehehe...smmgnya rahsia...huhuhu...klau dah sulit owg len x leh tau...tau x!!!!adoi...skitnya tkak aq....uhuk3....hrp x de gado2 di sklh lgi...sbab aq x nak owg salah fhm...ok....bubye...ini sahaja wat hari ni...moga2 hidup korang bahagia tau...
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

grm sgt!!!!babi!!!!!anjing!!!

Aku kt sklh..aq grm sgt kt azharul!!!!jaga kau!!klau aq dpt kau,aq akan belasah dia cukup2!!!!!aq grm bila dia ckp kt aq babi n anjing...bila jumpa aq je babi n anjing x rasa grm ke bila owg ckp mcm tu kt kita..bila aq mitak tolong kt kwn dia:aminur rashid.bila aq mintak tolong dia ckp kt aq budaq lemah..grm gila aq dgn dia..bengang2!!!bila aq mintak tolong kt kakak angkat azharul bleh lakk dia wat x tau je....mmg gram aq!!!!!!!!smlm kt fb aq..kwn azharul nma dia riduan noor ahmad..tapi aq x knal tetiba je chat dgn aq..sbab dia kwn azharul,aq lepas kt dia jgk"azharul babi!!!"bleh lakk dia kta aq hebat..ngok bt0l kwn azharul ni..hahax..lwk2..bercampur bengang..bengang sgt kt azharul..bila jumpa aq je babi n anjing..jaga kau,aq nak belasah kau cukup2!!!aq akan ulang ni jika aq x dpt belasah azharul..ataupun dia berhenti sbt bnda tu..grm2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
azharul zaire babi n anjing!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Kini aQ sEtIa PaDa Yg SaTu...

Aq kini tggal satu je bf iaitu fawwaz muhaimin..bf yg dah lama aq cintai..sungguh x sangka..skrg aq dah ptus dgn nik syafuan dan amin..bg0s2..aq x terfikir  nak mencintai lebih drpd satu..hmmm..mencintai mmg menyakitkan..tetapi ada juga mencintai itu sgt indah..aq pun x tau yg mne bt0l..rasa2nya dua2 ada maksud dgn aq..hmmm..tahun baru cina ni fawwaz nak blik..s0n0knya!!!!!!!!!!sy0knya aq...dpt ckp dgn fawwaz lama2..maks0d aq call..hehe..yeaaaah!!!!sy0knya aq hari tu..
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

miss u..

Sudah lama aq x lyn blogger kan..aq rindu sgt2..huhu..yeye..dah ada bf..huhu..hehe..x de keja lakk aq ni kan..i miss fawwaz..i miss abg(nik syafuan)..i luv abg wat slama2-lamanya.hrp kita akan berkekalan..walaupun cinta kita hnya sementara..tapi aq berharap ianya bermakna wat aq....  :) mlm ni men msj tau abg...huhu...miss kat abg..spe2 yg membaca ini silalah doa kpd agar berkekalan..spe2 yg membaca ini silalah doa kpd abg(nik syafuan) agar hidup lebih pjg....sye hrp ada spe2 yg membacakan doa buatnya..kerana aq x nak abg pergi meninggalkan aq sendirian karna aq x sanggup menangis lagi...bubye...smpai sini sahaja..nanti aq cerita lgi...
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

bosan3...tension3...

sye tension gila!!!!!!!!!!!!dahlah azharul x lyn aq pnya fon...grr!!!!!!!!!!!pastu tadi kat sklh ntahlah spe aq x tgk lgi muka azharul jadi aq x pasti dia tu azharul ke x...hmmm...aq grm sgt tgk dia dok jeling2 mata dia.gila ke apa!!!!!!!!!!!!aq pun dah gila jadi dah.......hahahahahaha........grrr!!!!!!!!!!!aq dah x lrt nak nangis dah ni.aritu aq nangis sbab fawwaz skrg ni aq nangis sbab azharul plak.walaupun azharul x trima aq sbgai kwn dia tapi aq x bleh x kwn dia.aq x tau sbab apa....... :'( jhtnya kau........lps kau tgk muka aq x cantek kau x nak kwn aq kan.mmg sume laki mcm tu.bila tgk aq x cntek depa dah tggal aq dah.karna aq x cntek je depa dah tggal aq kan.sediyhnya aq.smpai aty ampa kan.tggal aq mcm ni kan.biaqlah aq dlm tangisan yg bersisa ini.aq dah x kwat lgi nak hidup klau mcm ni lah ampa wat aq mcm ni.aq menyesal gila pnya pakwe.aq menyesal gila berkenalan laki2 mcm ampa tu.x reti trima aq ke.aq cntek ke x cntek ke napenye???????????aq cuma nak kwn je.apa slhnya????????????cuba jwb kat aq????????coba mai habaq kat aq??????????aq nak jwpannya!!!!!!!!!!!!!x kan sbab aq x cntek je korang wat aq mcm ni hah!!!!!!!!!!!!!aq sediyh sgt!!!!!!!!!!!!!!!sbab wat aq mcm ni...aq cuma nak je......aq cuma nak kwn je.........aq menyesal............kau tau x!!!!!!!!!!!!!!aq menyesal dgn:

1.fawwaz
2.azraei
3.azharul

korang wat aq menyesal sgt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bye korang.............aq dah x thn lgi............aq mau nangis skrg jgk...........waa!!!!!!!!!!!!!!!
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

ini kwn aq...luv u haha...


Nama dia:azharul zaire
sekolah:smk air merah
kelas:1 dinamik

luv u forever..............hrp dpt jumpa ok..........
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

tension!!!!!!!!!!!!!!!

Aq kol fawwaz x angkat.byk kli dah...tension sgt2!!!!!!!!!!!smlm aq kol dia,dia jwb tapi bila aq ckp hello dia tutup tlfn blik :'( sedihnya aq...........aq tringin nak ckp dgn fawwaz tapi dia mcm x suka je.yg aq hairan bleh dia mitak kpel kat aq.bila aq kol dia mcm x nak kwn dgn aq je mcm mne aq x skit ati!!!hmm...ari ni aq gi sklh tapi x de mood langsung.......grr!!!benci aq klau trus mcm ni..........aq benci kau fawwaz klau kau trus wat aq mcm ni...pdn muka smlam aq mitak ptus.aq x thn nak skit ati yg kau wat kat aq :'( bubye fawwaz!!!!!!!!!!!aq dah ptus dgn kau!!!!!!!!!!smsa kau mitak kpel blik aq x de perasaan apa2 dah pd kau..........bye...........aq dah x nak rasa kesakitan yg memedihkan ati aq.aq x nak bnda ni menganggu aq pnya pelajaran...aq x nak pmr 2013 aq ada gagal........bye fawwaz........bye sume........ <3 u all
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

tktnya...............;(

Ari ni dah sklh.............:( sye x de slip upsr sbab hilang............:'( kecian sye.kelmarin bru dpt tau yg sye batuk.paru2 sye ada masalah doktor kte.hmmm........cedihnya.............mau nangis ma.....:'( smpai sini aja ya......haha...........sye indu fawwaz
.
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment