huhu...........aq gi daftar kat sklh biasa je......

Msa gi daftar getar sgt2 sbab surat pendaftaran x siap lgi :'( ngek...........hahaha....dan pda msa tu kna dok kat perhimpunan.kna diri plak.....pnat2...........:( pastu naik klas ada org sye mnt tapi thn2.hehehe...........gila pnya org x cukup pakwe agaknya.hehe...gila2........hurm........tapi aq ni bleh jdi gila tau x sbab ayah budaq laki tu tgk aq je............huhu....nantilah aq cita len..........
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

sye dtg blik hehe.................

Udah lme sye tggalkan blogger ni..................aduh ntahlah..................udah gila................huhu............ada org mnt aqlah.............hehe......ada cari gado ngan aq lagi lah.............tapi mengadu kat aq hmm..........................plik2.......ari ni ckp ckit jerw.............bye.................huhu....... <3 u all
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Gila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fawwaz gila!!!!!!!!!!!!!!!ari tu mitak ptus skrg mitak kpl x rsa gila...blh plak dia men2 tntg cinta.gila tau tak!!!benci3.huhu berlakon jerw.tapi mmg aq cket hati sbab dia men2.tapi aq arap i2 btl.jgn ada tipu2 lagi benci tau x.mmg aq nak tnya btl ke x.ntah2 dia men2 lagi.benci jadi bahan permainan plak.kna tnya weyh.huhu....

drpd siti.......
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

arap adeq angkat x tido

Aq maceh sabo tau x.gila btllah adeq angkat aq ni blh plak men game dgn on9 fb dlm ngantok.risau aq tkt adeq kna mrh.aq arap adeq tido.tpi klau nak tido off9 lah dlu nnti mak adeq mrh adeq.kakak x nak kna mrh.hehehehe.....x mau tanggung klau adeq kna mrh.kkak taqowt sgt dgn mak adeq sbab mak adeq x knl kakak ~huhu~adeq kkak mkn byk sgt tulah ngantok nanti gemuk plak.arap2 x gemuk sdh.nnti cape nak jdi awek adeq~huhu~ambeq brat sgt lah aq ni ~hehe~cyg adeq~~danial aiman~                           

~drpd kakak cyg~
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

bosan3................................

Stiap ari bsn...............erm.......awat ari ni bsn sgt x de apa nak wat plak.adeq angkat aq pun men gem jadi dia  x lyn lah chat org.hurmm...bsnnya.................tak tau nak wat ape.hehehe....nak tlis kat blog ni pun dah bsn tau.hurm...........nak wat mcm mne.fb pun makin lma  mkin bsn dah.ada adeq angkat pun x guna.wekk....!!!!!!!!!!bye!!!!!!!!
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

blh thn............


~Danial Aiman emoboyz~

aq blh gak srnk.aq x tau btl2 nak aq jadi kakak angkat.rasa mcm sat je.nak introduce aq pnya adik angkat ni~nama~danial aiman~blh thnlah.tadi chat dgn dia ntah mcm mne dia pitam mse dduk plak tu.hran2........mne x nya dduk pun blh pitam kan.sat gila dia pitam.hmm....plik2.plik dan bnar.hehehehe...........gila dah aq ni kan.

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

ari ni demam plak..........!!!!!!!!!!!!!

emm..........grm gla blh dmam plak.mmg mcm ni ke lps putus blh dmam plak.mood pun kurg.tapi thn gak.smlm blh thn bestlah...smlm aq kan topup jadi aq tlfnlah faisal.tapi pliklah sbab msa ckp dpn dia hmm...mcm x mau lyn je...bila ckp dlm henfon dia mcm srnk sgt ckp dgn aq.mgkin sbab lama x jmpa kot kan.hmm...........nak wat mcm mne lma x ckp & x jumpa.lgipun thn dpn dia sklh kat kulim hitec.hmmm...sedih gila terpisah dgn kwn baik^_^.bye.....ini sje.......hahahahaha............. 
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

hahahahaha.............

ari ni blh tahan srnk gak lah.aq buat kumpulan baru iaitu my best friend forever.baguslah klau kumpulan sling memahami sbab tkt berkecai plak kumpulan yg aq buat.hahahahaha...........ni glak org gila namanya.hahahahahaha............wek!!!bye............
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

sedihnya....................

ari ni ada berita buat aq......aq dah ptus dgn fawwaz.aq terpaksa terima kenyataan bahawa fawwaz mmg bkn yg terbaik buat aq.kini aq menyesal kapel dgn dia..aq benci fawwaz!!!!!!!!!!!!!!
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

seronoknya.............!!!

ari ni fawwaz nak on9 fb bestnya..............blhlah chat dgn fawwaz sbab dah lama x call fawwaz kan indulah jadinya.fawwaz nak on9 ptg satgi jadi kena tunggulah kan.hmmm...tak sabar sgt nak chat dgn dia huhu..........!!!
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

piZap pic - created at pizap.com

piZap.com free online photo editor, fun photo effects
piZap.com free online photo editor
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

indunya......................

bilalah aq blh tlfn fawwaz indu sgt kat dia..........dahlah x de kedit kdai pun x de yg dkt ish bncinya............!!!klaulah trus mcm ni blh mati dlm indulah aq ni ye...klau spe yg mmbaca apa yg aq tlis dia kna topup kat aq ye please.....................!!!!!!!!!
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

ari ni x lah bosan sgt

ari ini ada gak reja nak wat sbab slalu dok umah x leh wat apa2 pun kan2.ari ni aku gi kdai blh thn sronok lah tu pun kdai kain.tpi klau pik  kdai pun bkn wat reja sgt pun stkat jga kaunter aje sbab x pndai jual mmg ada gak bsnnya kan.hurm....nak wat mcm mne wat ajelah smentra mak,ayah &adik gi kl tu pun bli kain je bkn gi jln2 pun.bosan2



                                                          ~ sekian terima kasih~
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

awat gbr dgn gbr ni muka x jlas pun.......!!!ish3
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

boringlah ari ni

napelah ari ni boring sgt..........!!!pastu x de mood plak tu...gila2 mmg gila...gila bosan.sape lah yg sudi layan sye ni dahlah x ctik pun hurm......mcm mane ni...dahlah tak de kedit klau dah lama call fawwaz blh hilang skit bosan ni ish3...duit pun x de kedai pun x de bosan2 klau ada org on9 kat fb pun org yg srnok pun ish3...apa nak jadilah dgn aku ni.maih kata kat aq maih cpt!
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

inilah fawwaz muhaimin

inilah fawwaz muhaimin.tapi sedihlah sbab dia ada org lain tapi sabo ajelah.nanti ada kedit aq janji aq akan bagitau apa yg aku nak ckp nanti harap blh...amin......siti harap nanti fawwaz phm....!!!
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Rossa - Hati Yang Kau Sakiti

sila enjoy dgn lagu ini...
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

ketulusan hati-marshanda





enjoy dgn lagu ini semua!!!!!!!!!!!!
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

super junior~sorry sorry


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Super Junior(슈퍼주니어)_너 같은 사람 또 없어_뮤직비디오(MusicVideo)


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment